Оформити замовлення
RU
UA

Лінії роздачі для столових

Лінія роздачі харчування - сукупність елементів промислового кухонного обладнання, призначена для недовгого зберігання овочевих, м'ясних і рибних страв, хлібобулочних виробів, кондитерських десертів, а також різних напоїв. Основна мета даної системи полягає в організації процесу самообслуговування клієнтів таких закладів громадського харчування, як столові, кафе, закусочні та інше. Конструктивні елементи ліній роздачі харчування змонтовані таким чином, щоб забезпечити компактне розміщення всіх видів приготованих в закладі страв - гарячих закусок, супів, гарнірів, випічки і напоїв. Кожна складова цієї системи має чітке призначення і продумане розташування, що дозволяє організувати процес самообслуговування максимально швидко і зручно. Дана система роздачі може мати додаткове оснащення у вигляді прилавків, кас, спеціальних відсіків для столових приладів і підносів та інших елементів, які можуть бути змонтовані в єдину конструкцію або ж використовуватися як самостійні одиниці промислового обладнання. Така широка функціональність не тільки дозволяє компактно розташувати приготовлену їжу, зменшуючи зайняту обладнанням площа, але і спростити процес самообслуговування відвідувачів.

Грамотно сконструйована лінія роздачі харчування повинна забезпечити максимальну зручність для клієнта - досить недоцільно розташовувати на початку конструкції десерти, а в кінці - супи, адже найчастіше покупець бажає почати вибір страв саме з першого, продовжити другою стравою і закінчити напоєм. Тому в розташуванні елементів нейтрального обладнання повинна простежуватися елементарна логіка - наприклад, не варто розміщувати в сусідніх мармітах м'ясні страви та десерти, логічніше розташувати котлети поруч з гарнірами. Також система роздачі харчування повинна забезпечувати вільний доступ клієнта до виставлених страв, інакше втрачається вся принадність подібної конструкції.

Особливості конструкції ліній роздачі

Лінія самообслуговування на підприємствах громадського харчування складається з декількох складових модулів, які поділяються за типом використання на теплові, холодильні, нейтральні і допоміжні. Таким чином, стандартна лінія роздачі харчування складається з таких частин:

  • марміти для перших страв
  • марміти для других страв
  • холодильні вітрини для охолоджених закусок і салатів
  • касовий вузол
  • прилавок

В залежності від масштабів закладу, такі системи самообслуговування можуть комплектуватися додатковими технологічними модулями - прилавками для випічки, столових приладів, підносів та іншими допоміжними елементами кухонного обладнання.

Марміт для перших і других страв

Ці елементи системи самообслуговування відносяться до теплового промислового встаткування і є одними з основних складових даної конструкції. Підігріті марміти працюють за принципом парової лазні, не даючи страві передчасно охолодитися. Такі теплові модулі мають різну кількістю ємностей для їжі, яка підбирається в залежності від обсягу готової харчової продукції. Марміт для перших блюд оснащений однією або декількома конфорками, за допомогою яких підтримується висока температура супів.

Марміт для других блюд МВ-1

Холодильні вітрини

Дані елементи відносяться до холодильного обладнання і мають вигляд прилавка або ж охолоджувальної вітрини, яка може бути відкритою або засклена. Холодильні модулі призначені для зберігання і демонстрації охолоджених готових страв - салатів, закусок, бутербродів, кондитерських десертів, чия рецептура не допускає передчасного перегріву продуктів.

Вітрина холодильна (КУБ) ВХ-Б з охолоджувальним боксом

Прилавок

Цей елемент системи роздачі їжі відноситься до нейтрального типу обладнання і може виглядати як звичайний прилавок або стійка, призначена для викладки підносів, столових приладів, серветок, спецій. Такі нейтральні конструкції також використовуються для зберігання напоїв, що не вимагають особливого температурного режиму.

Касовий вузол

Ця складова лінії самообслуговування відноситься до допоміжних модулів. У деяких лініях роздачі харчування до них підводиться розетка для забезпечення електроживлення. До допоміжних елементів системи роздачі також відносять пересувні роздавальні прилавки.

Переваги покупки лінії роздачі в магазині «Апланта»

Магазин «Апланта» пропонує купити таке промислове обладнання, як лінія роздачі харчування з однієї або двома полками, за рекордно низькою в Україні ціною. Власне виробництво, що включає контроль над кожним виробничим етапом, дозволяє нашій компанії встановлювати лояльні ціни на продукцію, що випускається, не завдаючи збитку якості професійного обладнання. Наша компанія надає гарантію якості на весь асортимент товарів, розміщених в нашому каталозі, а також забезпечує пост гарантійне обслуговування. Для виготовлення нашого обладнання використовується якісна нержавіюча сталь, яка забезпечує пристроям довгий термін експлуатації. Завдяки особливій міцності і стійкості до механічних пошкоджень, нержавіюча сталь дозволяє використовувати обладнання довгі роки без ремонту і заміни.

В нашому магазині ви можете купити такі елементи лінії самообслуговування, як марміти для перших і других страв, холодильні прилавки з охолоджуваних боксом і без нього, холодильні вітрини з охолоджуваних боксом і без нього, нейтральні елементи, універсальні помічники, касові вузли з місцем для касира, розташованим праворуч або ліворуч, а також внутрішні і зовнішні кутові елементи. Все обладнання, пропоноване нашим магазином, відповідає стандартним нормам і вимогам СЕС, пред'являються до підприємств громадського харчування, що підтверджено сертифікатами і гарантіями. Лінія роздачі, складові модулі для якої куплені в нашому магазині, будуть надійно служити вашому закладу.

Каталог
Войти
Разработка и продвижение сайта -
Effective Studio - Создание сайтов и продвижение в интернете EFFECTIVE STUDIO